f TERIMA KASIH RAKYAT SELANGOR KERANA... ~ Ikrar Pemuda

Wednesday, April 23, 2014

TERIMA KASIH RAKYAT SELANGOR KERANA...


Dah lah air kena catu..semalam banjir pulak..nasib-nasib duduk di Selangor ni..apa pun terima kasih lah..


8 comments:

  1. kanak kanak angkut air tu bukan kes dera ke, ini bukan ibu bapa dera tapi kerajaan Selangor, dah tahu crisis air akan berlaku kenapa biarkan, sebab sombong, punasihat bagi nasihat tak betul, tolonglah paham masaalah rakyat, ko arang dudukrumah besar, ada swimming pool, ada orang hantar air, boleh balun berapa round pun sebab ada air nak mandai, tapi macam mana orang yang tinggal di rumah pangsa,dan sebagainya...tak kan malam jumaat pun nak kata, sorry..air tak da nak mandi nanti,,,fikirlah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro..gua setuju dgn komen lu..mantap!
      Yg. terasa gerenti sentap..sampai gagap!!!

      Delete
  2. Yang jadi mangsanya Melayu, kawasan cina tak de masalah?

    ReplyDelete
  3. dah pilihan rakyat selangor watpe komplen2 terima je laa...jgn bising2...faham2 je kate TM "your chooes the wrong gov. you pay the prise...

    ReplyDelete
  4. Pilihan yg menyusahkan semua orang...saya tak undi PR pun tapi terpalit sama sb kerajaan bongok lagi sombong. Kenapa takde pulak macai2 PR yg berguling-berguling berdemo pasal takde air?????

    ReplyDelete
  5. Kerajaan BN ni bkn la yg terbaik ..tp lbh baik la dr pembangkang yg rase dia sgt bgs tu

    ReplyDelete
  6. Kalau nk catu air pon untuk penyokong PR ok,berbulan2 pon takpa,jangan babitkan penyokong BN

    ReplyDelete
  7. Kepada penyokong PR kalau nk beratur ambil air tu,beri laluan kepada penyokong BN dulu,kerana anda yg menyusahkan penyokong BN

    ReplyDelete