f MP PAKATAN TERKENA RADIASI? ~ Ikrar Pemuda

Friday, April 25, 2014

MP PAKATAN TERKENA RADIASI?


Sumber foto: The Guardian UK

Ha??

Biar betol?

Habislah kalau kena radiasi..mesti jadi mutan macam dalam filem X-Men..

Ohhh..

Rupanya diorang pi lawat kilang Lynas...apa jadi ek?

KISAHNYA DISINI..

1 comment:

  1. habis lah orang PR,PKR,DAP.. tak guna ada anu tu sebab tak boleh pakai sebab dah kena radiasis, guna untuk kencing je lah, kalu dah kena radiasi benda tu tak dapat nak bagi ayor kote yang baik, jadi keturunan pun ada yang tak sempurna nanti..lain kali kena lah minta special guard nak guard nebda tu, yang baik minta lead shield, pakai macam goal keeper main hoki tu pakai..pakaian dalam gambar tu adalah standard safety procedure untuk radiaoactive prone area...tak ada ada pun sebab radioactive detector ada sama jadi selamat...bukan banyak sangat radioactive dari kilang lynas pun..

    ReplyDelete