f BERSIH 3.0: PELAJAR DIPERGUNA DUIT DIKELEPET? ~ Ikrar Pemuda

Sunday, August 5, 2012

BERSIH 3.0: PELAJAR DIPERGUNA DUIT DIKELEPET?Kah kah kah...itu lah kerja PAS....ada isu sikit...terus nak kutip tabung konon nak jadi champion. Ini termasuklah dalam kes pelajar tajaan negeri Terengganu yang belajar di Mesir, ditarik balik biasiswa nya kerana join Bersih di sana.

Pas kononnya cuba nak bantulah pelajar ni dengan lancar derma kilat (rujuk di sini)..last-last pelajar ni hanya dapat RM50!!!!

Sedangkan kalau artis, bayarannya lumayan!!
1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://tinyurl.com/UinvestWorld


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete