f BULAN PUASA PON MULUT PAS MACAM LAHANAT ~ Ikrar Pemuda

Saturday, August 4, 2012

BULAN PUASA PON MULUT PAS MACAM LAHANAT



Bila mereka tuntut royalti, objektifnya ialah untuk mendapatkannya...dan bukan lah terus boleh nak dapat esok hari..so kena lah ada rundingan dan perbincangan, sebab ianya semua melibatkan perundangan...

Jadi bila PM setuju untuk tubuh jawatankuasa berkenaan royalti (walaupun bukan pasal royalti tapi bayaran ehsan)...Ada pemimpin PAS menyambut baik antaranya MB Kelantan, Nik Aziz dan Salahuddin Ayub..

Tapi mulut seorang ni dah macam haram..dah bagi pon dok cakap macam lahanat lagi...

Mulut Datuk Tuan Ibrahim Tuan Man seharusnya dicilikan terutamanya di bulan puasa ini, dengan melabelkan pihak kerajaan sebagai perompak..dah nak bagi pon DITUDUH PEROMPAK LAGI???

Tak ke LAHANAT MULUT DIA NI!!!

Tak bagi pon dia marah...bagi pon dia marah...macam barua...PUIII!!

Atau adakah PAS takot bila Najib buat jawatankuasa bermakna MEREKA SUDAH HILANG MODAL POLITIK DI KELANTAN???

3 comments:

  1. Orang PAS ni hidup dia hanyalah berpolitik sahaja, kalau berpolitik menguntungkan melayu ok jugak tapi berpolitik caca marba yang merugikan bangsa melayu. Politik mereka adalah politik emosi....bodoh....bangang....terasa mereka je betul.....terasa mereka je beriman.....orang lain semua bodoh......itulah PAS...

    ReplyDelete
  2. dulu tn brahim ni seorg guru agama yg bagus. bagus sgt. tak rugi dgr kuliah agama beliau. sentiasa ada ilmu masuk ke dada. namun bila beliau masuk politik, ya ampun, agama dh letak nombor berapa tak tau. balik2 pas jugak yg kena duduk atas. konon pas adalah agama, agama adalah pas. nmpk dh sesat jauh dh bekas tok guru ni. kitorng bekas anak murid ni rasa terkilan sgt...

    ReplyDelete
  3. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://tinyurl.com/UinvestWorld


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete