f PAS JADIKAN HAJI UNTUK CABAR MENCABAR? ~ Ikrar Pemuda

Saturday, June 16, 2012

PAS JADIKAN HAJI UNTUK CABAR MENCABAR?



PAS ni dah gila dan sewel agaknya..ada ke patut ibadah haji dijadikan macam taruhan sahaja..dah la suruh orang tangguh haji untuk pilihanraya..sekarang ibadah haji dijadikan cabaran pulak..


Kalau haji yang dicabar ini dibuat bermaksud bukanlah atas niat buat ibadat, sebaliknya ia nya dibuat untuk menyahut cabaran PAS gila ni..ibadah jenis apa kalau macam tu?


PAS elok cabar Anwar bersumpah dengan nama Allah yang bukan dia dalam video seks China Doll dan PAS juga patut cabar Azmin bersumpah nama Allah yang bukan dia dalam aksi aiskrim..

1 comment:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete