f SIAPA NAK JUAL SELANGOR? ~ Ikrar Pemuda

Saturday, June 16, 2012

SIAPA NAK JUAL SELANGOR?


Andai kata lah Kerajaan BN berperangai seperti Khalid Ibrahim dalam menguruskan dana pendidikan dengan menjual tanah universiti-universiti di Malaysia..agak-agak setelah berpuluh tahun apa yang tinggal?

Khalid Ibrahim nampaknya terpancing dengan penggantungan sementara PTPTN kepada pelajar-pelajar baru UNISEL, tetapi setelah penggantungan ditarik balik, kenapa Khalid senyap sahaja pasal pencairan aset UNISEL untuk tujuan memberi bantuan pendidikan kepada pelajar UNISEL? Takkan still nak jual tanah UNISEL jugak kot? Adakah Khalid nampak ini peluang untuk berniaga?

Ini baru pegang negeri...kalau mereka pegang negara macamana?

1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete