f Tuan Ibrahim Tuan Man Pesuruhjaya PAS Pahang kenal China Doll? ~ Ikrar Pemuda

Sunday, May 1, 2011

Tuan Ibrahim Tuan Man Pesuruhjaya PAS Pahang kenal China Doll?Tere betol la Tuan Ibrahim Tuan Man, Pesuruhjaya PAS Pahang ni. Dia macam kenal je China Doll dalam video seks tu. Sebab apa, mana dia tau yang China Doll tu bukan bawah umur?

"Di dalam undang-undang sivil, tiada kes untuk disabitkan kerana pelakon dan wanita bukan gadis bawah umur serta tiada unsur paksaan dan tidak dilakukan untuk edaran mahupun jualan,” katanya yang juga Pesuruhjaya PAS Pahang.


Oleh sebab itu, kata Tuan Ibrahim, PAS lebih setuju untuk membawa kes ini ke mahkamah syariah kerana ada enakmen yang boleh disabitkan kesalahan sama ada atas kes qazaf atau perlakuan zina sekiranya dapat dibuktikan." (Harakah yang tulis OK!)

Lepas tu Tuan Ibrahim Tuan Man mahukan kes video seks Anwar di adili di mahkamah syariah dan bukan mahkamah sivil. Pergi la buat report! Apa pasal setakat setuju saje? Takkan sebagai pejuang agama nak biarkan maksiat itu berlaku sewenang-wenangnya? Ke tak mau buat report sebab PAS sayang sama Anwar?

0 comments:

Post a Comment