f KAUM CINA TOLAK PKR AMAL P/RAYA KOTOR? ~ Ikrar Pemuda

Wednesday, May 7, 2014

KAUM CINA TOLAK PKR AMAL P/RAYA KOTOR?


Kami dapat imej kat bawah ni menunjukkan kaum Cina yang demo Bersih ituhari dan mengatakan bahawa rakyat tolak Pilihanraya Kotor dan Birokrat Korup...dan jelas ianya ditujukan kepada SPR dan Kerajaan BN..




Kalau boleh kami nak tanya mereka ini..

PKR sekarang dah banyak kantoi dalam pemilihan parti mereka...banyak bukti menunjukkan proses pemilihan parti mereka kotor, banyak kekecohan, sampai bergaduh pon ada, banyak penipuan, tak ikut prosedur, ikut suka hati mak dia dan sebaganinya..

Adakah mereka-mereka dalam gambar ini akan menolak juga PKR?

Jangan kata PKR, DAP sendiri banyak kantoi dalam pemilihan parti mereka (DI SINI dan DI SINI)

Tak tolak kah mereka?

Adakah hanya bila kalah dalam PRU ada dapat lesen besar untuk tuduh SPR dan UMNO BN macam-macam manakala kalau parti pembangkang buat tahi dalam pemilihan boleh tutup mata sebelah je? Kes pengundi hantu yang dituduh digunakan BN dalam PRU lepas langsung tak dibuktikan..

Manakala PKR pula terbukti guna pengundi hantu dalam pemilihan mereka (DI SINI)..
MACAMANA?

Mereka-mereka takkan perjuangkan apa yang mereka bisingkan dalam demo BERSIH tu kerana...semua tu hanya omong kosong..

Apa yang mereka mahukan ialah untuk UMNO tewas dalam PRU...itu sahaja..

Tapi kalaulah itu perjuangan mereka-mereka yang berdemo BERSIH..semestinya mereka sendiri tiada prinsip ketelusan, korup mental dan pegangan kerana mereka sendiri amal apa yang mereka bantah...

4 comments:

  1. cina peduli apa. bukan diorang baca pun blog ko ni. melayu je terhegeh-hegeh nak berpecah belah. adios

    ReplyDelete
  2. Anon 8:50... Memang laa orang cina tak baca blog nih.. dah tulis pun dalam BM, blog ni untuk tolong Melayu sedar diri sikit.. itu pun tak nampak ke.

    ReplyDelete
  3. orang cina tak akan tolak Parti Kian Reput ni kalau ia menguntungkan mereka..melayu harus berpecah belah..baru boleh perintah..
    Pas memang kena gaduh dgn Umno. Pkr memang kena hentam Umno..tak cukup tambah Psm.. melayu mesti kena jadi pak turut dan spy bagi Dap..

    sokong anon 850am 100%!

    ReplyDelete
  4. Aku tak percaya cina beng sabesar hama pun...cina tetap cina..Melayu saja yang bodoh...

    ReplyDelete