f ANWAR DAH MULA TUGASNYA SEBAGAI PENSYARAH SEJARAH?.. ~ Ikrar Pemuda

Saturday, May 18, 2013

ANWAR DAH MULA TUGASNYA SEBAGAI PENSYARAH SEJARAH?..

Sekadar gambar hiasan..


Ya..memang Anwar dah mula tugasnya sebagai pensyarah sebagaimana yang dia janjikan jika dia gagal menawan Putrajaya...Anwar memilih matapelajaran sejarah..tak caya baca kat bawah ni..



Ya..sejarah yang dia cipta sendiri dengan mengatakan bahawa US serang Iraq atas sebab nak pulihkan demokrasi.. Benda itu budak sekolah pon tau US serang Iraq kerana minyak..dan US sendiri pon bagi alasan serang Iraq kerana Iraq ada Weapon of Mass Destruction kelolaan arwah Saddam Hussain..So celah mana sejarah yang Anwar ajar ni?? EPIC FAIL!!

5 comments:

  1. open you ni bren no isi.

    ReplyDelete
  2. Amerika serang Iraq bukan sebab nak pulihkan demokrasi la bangang!! bodoh!! tolol!!

    ReplyDelete
  3. TUANTUAN DAN PUANPUAN SEKELIAN, JANGAN BIMBANG.....

    SAYA AKAN....TUNGGU LA...SAYA JANJI....TUNGGU LA.... SAYA MAHU...TUNGGU LA....SAYA PROMISE...TUNGGU LA... TUNGGU LA...TUNGGU LA...TUNGGU LA

    ReplyDelete
  4. dajjal laknattullah

    ReplyDelete
  5. Anwar nih dah totally insane....rauk wajah dia jelas menunjukkan dia ni jenis yg terdesak tahap maksima..barangkali pihak asing dah bagi dana yang teramat besar dalam usaha membantu Anwar utk ambil alih pemerintahan Malaysia supaya agenda2 kepentingan kuasa asing dapat dilaksanakan di Malaysia bilamana Anwar jadi PM. Cina sekarang kuasa No.1 ekonomi dunia....US-Eropah mula tergugat. Malaysia belum capai kata sepakat tentang FTA (Free Trade Agreement) dgn US....maka, Anwar pun jadilah proksi kuasa asing utk merealisasikan agenda pihak asing...nak tak nak, Anwar tetap nak kena jadi PM kerana kuasa asing mula menuntut hasil drpd 'pelaburan' yg diberikan kpd Anwar...macamana Anwar nak jawab kat pihak asing bila gagal jadi PM??? Maka, mulalah si Anwar ni melalak ajak rakyat bangkit...guling kerajaan atas apa jua alasan palsu yg dibangkitkan Anwar dengan harapan segolongan rakyat yang tolol ikut percaya kata Anwar. Jangan lah kita tergolong dalam kalangan masyarakat yg tolol ikut kata si Anwar....

    ReplyDelete