f PEMIMPIN PAKATAN MANA BODOHKAN DIRI SENDIRI? ~ Ikrar Pemuda

Saturday, February 2, 2013

PEMIMPIN PAKATAN MANA BODOHKAN DIRI SENDIRI?

Pemimpin UMNO ke bukan?

Ok..


Dia ni dulu UMNO....bekas Timbalan PM pulak tu..

Dulu dalam MalaysianInsider dia kata macam ni..


Dia kata lawatan Najib ke Gaza "kurang bijak"


Tapi bila kabinet Hamas datang jumpa Anwar di sini..Ini apa yang Anwar cakap...



Cuba dengar dari minit ke 1:00
...

Anwar kata "I'm come out with a statement...that aa..Prime Minister Najib visit to Gaza..Welcome by Ismail Haniyeh..Something good for the Palestinian..I don't have problem with that"

Kau kata "I don't have problem"?? ... yang statement dulu kau cakap kat atas tu APA NYA?

Adoooii..sudah-sudah la menipu Pak Berahim oiii...rumah kata pigi kubur kata mari..jangan lah obses sangat dengan kerusi PM tu sampai kejap cakap itu kejap cakap ini...nampak sangat BODOHNYA..macamana nak jadi PM kalau statemet macam LALANG ni?

Ini macam punya orang pon ada jugak orang sokong...apa punya tuurrr..

Yang peliknya kenapa Anwar tiba-tiba nak jumpa wakil Hamas?...sedangkan dia kritik Najib sebab hanya jumpa puak Hamas di Gaza dan tidak jumpa puak Fatah pimpinan Mahmud Abbas..sedangkan kawasan diperintah Mahmud Abbas di West Bank tu dikuasai Israel tidak beri kebenaran Najib jumpa Mahmoud Abbas!

Dan yang paling peliknya lagi, si Anwar ni lah yang pernah bagi statement "I support all effort to protect the security of the state of Israel"...yang tu macmana pulak? Kenapa dia tak cakap "I support all effort to protect the security of the state of Palestine" ?

3 comments:

  1. itu pasal penyokongnya sendiri rasa nk muntah. kena tipu anwar tiap2 hari. ada dengar satu group dlm pkr nk kasi bungkus anwar. selagi ada anwar, mereka rasa duduk dlm pkr ni mcm duduk dlm lubang taik. rasa jijik, kotor, busuk dan meloyakan...

    ReplyDelete
  2. Biar betol? Anwar = pkr, pkr = anwar .. klau xde anwar mesti anak dia pulak...xkn azmin aiskrim kot?

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete