f PAS AKHIRNYA MINTA TOLONG UMNO..TERDESAK KE DER? ~ Ikrar Pemuda

Friday, July 13, 2012

PAS AKHIRNYA MINTA TOLONG UMNO..TERDESAK KE DER?


PAS punyalah terdesak sampaikan sanggup menipu rakyat jelata kononnya mantan PM, Tun Abdullah Badawi dan juga Ku Li akan hadir Himpunan Oren anjuran ANAK yang diketuai oleh penghasut bernama Mazlan Aliman.Pak Lah dan Ku Li langsung tak tau menahu pon pasal kedatangan mereka, bermakna mereka tak turut serta lah..tapi apa pasal balaci-balaci PAS ni dok sebok letak gambar mereka di poster Himpunan Oren?

Nampak sangat PAS ni dah terdesak...FGVH meluncur maju kehadapan...PAS pulak semakin terkebelakang sampai terpaksa menipu konon mengatakan kempen mereka disertai pemimpin2 UMNO

1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete