f ORANG PAS AKUI PARTI AJARAN SESAT #SaveSgor ~ Ikrar Pemuda

Monday, February 13, 2012

ORANG PAS AKUI PARTI AJARAN SESAT #SaveSgor



PAS tersentap bila MB Terengganu Datuk Seri Ahmad Said kata Parti Ajaran Sesat...mana tak sesatnya..pasal PAS lah ada umat Islam sembahyang dua imam, tak mahu makan sembelihan orang UMNO, orang UMNO kafir sebab tolak hudud, tapi sekarang PAS pon tolak hudud takpe pulak...Padahal sebelum-sebelum pun macam-macam gelaran mereka bagi pada UMNO, BN dan pemimpin-pemimpinnya seperti
1) gelaran Mahafiraun untuk Tun M, 
2) Tun Abdullah digelar Haji Hadi sebagai Badwi Malaysia jaga babi
3) Mat Sabu sendiri pernah gelar Anwar sebagai Al-Juburi
4) Bekas Ketua Pemuda PAS Perak Nor Azli Musa sendiri pernah gelar Mufti Datuk Harussani sebagai Haramsani dan makan duit pelacur....dan banyak lagi...

Cuba baca statement Ketua Pemuda PAS Terengganu..dia kata dia boleh je tuduh UMNO tu United Musyrik National Organization tapi dia tak mau..

Kalau macam tu boleh la masa kita gaduh.atau berselsisih faham.kita cakap "Aku boleh je cakap mak kau bohsia..tapi aku malas la nak cakap" atau pun "Aku boleh je cakap Anwar kaki jubo..tapi aku malas la kan"

PAS..PAS..diri sendiri dah akui PAS parti ajaran sesat

0 comments:

Post a Comment