f #SaveSgor : SEPERTI MELEPASKAN ANJING TERSEPIT ~ Ikrar Pemuda

Monday, December 19, 2011

#SaveSgor : SEPERTI MELEPASKAN ANJING TERSEPIT









Ini baru cerita DAP, yang PAS dan PKR yang dah banyak dapat benefit dari kerajaan BN pasti banyak lagi..tapi mereka-mereka inilah yang menyalak kata kerajaan BN zalim dan macam-macam lagi..

info media wangsa maju  , stop the lies

1 comment:

  1. SdraSDRA PEMUDA
    Mohon izin masuk,
    Umum tahu dan semua orang tahu dan kumpulan berasaskan kaum bukan saja rasis tetapi terus mengamal kan rasis dan alam maya serta media cetak penuh dengan laporan berita analisa angka angka dan pelbagai matlumat yang menyokong kesahihan rasis kaum cina.

    Tambahan pula , setiap hari setiap waktu setiap tempat yang di timpa hujan di malaysia memang penuh dengan kesah amalan geseran perbalahan kaum cina dengan institusi melayu.
    Kita ta perlu ambil sikap apolojetik terhadap kaum cina.
    Mereka akan tuntunt tuntut tuntut selagai ada matahari dan bulan,
    Menasabah atau tidak, ada asas undang undang atau tidak menyingung perasaan orang lain atau tidak tak pernah lintas dalam hotak mereka.

    Mana ada reti terima kasih syukur dan insaf.
    asik nak minta aje.
    Kerja tak seberapa sangat, bukan pandai sangat.
    Suka short cut jalan pintas skim kaya kaya berjudi taruk melamin dan susu taruk pulversise leather protein dalam susu jual recycled cooking oil dan 1000 jenis nak kaya cepat.
    Untuk hadapi gejala mereka ini ,yang perlu adalah ketegasan jadi diri orang Melayu besasaskan Alif Ba Ta.
    Tidak bolih cairkan keMelayuaan menjadi Malaysia.

    Malangnya Presiden parti Melayu yang ada 3.4 juta ahli sudah di beri gelaran PLAYSAFE 1M selain daripada dan lanjutan engage inclusive liberal Gen Y human rights civil liberties populist kelainan kreatif unconventional transformaci bapak vernakular penaung Dao Zhong.
    New politiks new civil disobedience di galak olih 1M.
    Malang nya parti Melayu satu lagi yang ada 1 juta ahli,pun sekongkol dengan kaum rasis ini.

    Dapat lesen besar 1M.
    arjuna waspada
    changkat lobak.

    ReplyDelete