f PAS bohong pasal hudud ~ Ikrar Pemuda

Thursday, October 13, 2011

PAS bohong pasal hudud


PAS sekarang dalam keadaan yang begitu caca merba. Mana taknya..dimarahkan UMNO sebab tak perjuangkan hudud, dan sejak 50 tahun Malaysia Merdeka, PAS tuduh UMNO tidak berusaha untuk buat hudud dan tak cuba berdakwah pada parti-parti komponen macam MCA dan MIC...itu sebab mereka sentiasa tak setuju pada hudud PAS.

Masalah problemnya adalah, kalau PAS tu tere sangat dia pon boleh berdakwah pada DAP dalam Pakatan untuk terima hudud kenapa tak boleh? Bila masa DAP setuju hukum hudud..

Lagi satu, kenapa kalau PAS tere sangat berdakwah, apa pasal HUDUD tiada pon dalam BUKU JINGGAy tu?

Since Nik Aziz berjanji nak tegakkan hukum hudud di Kelantan, DAP masih tidak menerima nya kan? Jadi adakah ini akan dijadikan alasan seandainya mereka menang di Kelantan, dan rakyat Kelantan akan dimomokkan dengan kesalah dari pihak UMNO dan BN kerana halang hudud?

Jangan biar pisang berbuah dua kali..

1 comment:

  1. Sabarlah..Puki Wan Azizah bakal mengeluarkan elektrik tidak lama lagi.

    Bulu2 pepet nyer ada caj pancaran elektron gara2 bukti yg akan dikeluarkan nanti yg Anuar main Miss Sawasdikarapp di Bangkok. CCTC ada buktinyer. Terhegeh-hegeh lah Nurul Izzah nanti nak backing kau nanti. Kasihan anak itu ya. Trauma nanti! Kedah, Perlis, Kelantan akan dimandikan cahaya. Wow, hebatnyer.Akibat panas, bulu jub0q Wan Azizah akan terpancar caj negatif & positif. Video seks Anwar bukti dia masuk hotel naik pacuan 4- roda bakal mengalirkan elektron2 ke negeri2 utara. Bahanglah lagi negeri2 jelapang padi!!! Kau pun akan sibuk telepon Clinton minta bantuan. America dah jadi 3rd world country gara-gara Obama ngutang sama bank dunia & China US$ 14 trilliun. Kau lebih baik minta tolong ngan Zimbabwe jer. Sama gak kan?!

    Akan berpeluh lagi lah ketiak engkau Wan Azizah nak menjawab pertanyaan media & press tentang suaminyer yg menikam belakang si isteri..gara-gara air gatal nyer membengkak dalam buah zakar nyer yg tua lagi berkedut itew! Mengelegak macam air mendidih. Sayangner penduduk2 Kedah, Pelis dan Kelantan diseru membeli tisu sendiri sebab walaupun aircond, air dan elektrik ada diwaktu musim Pilihanraya sebabnyer, video Anwar seks pt 2..sehangat movie Harry Potter. Cuma pelakon nyer buncit sket dan tulang belakang nyer bongkok. Alahai, eng'cow' aja Wan Azizah yg tak ade dalam video itu. Sayang..sebab kau kan setia dibelakang suami. Suami kau setia kerrr??? Sebab kau sibok berkempen untuk suami kau kononnya 'anugerah tuhan'. Yeah right..kata siapa? Mr Lim kah or Jesus Christ?

    Akibat terlalu percayakan sang suami, puki sendiri tak terbelai tak dicucuk di malam Jumaat gara-gara sibuk kau berkempen nak masuk dalam roket DAP untuk menghantar kau ke syurga. Serban Nik Ajis dan celah kangkang Mat Sabu dilolosi kau demi HUDUD. HUDUD aper kalau asyik dok kafirkan orang Islam jer kan? Kitab aper tu? Injil??? Disko rimba banyak di Kelantan, pergi check kot kot laki kau terlekat sebagai 'member' dalam tu.

    Oh Wan Bodohzah binti Keldai mix with sapi mandul, kenapalah engkou sengal sangat? DAP pun dah tak nak HUDUD. PegUndi2 bukan Islam tahu yg kau nak jadi 1st Lady yg paling hudoh. Muka ala Myanmar kerja waiter kat motel China Town. Sesuailah kau diperduakan dengan Ah Moi. Boleh tahan jugak lidahnyer. Suam suam kuku lidahnyer tengok batang kontol suami kau tu. Aku dengar gossip la! Lembut gitu. Awwwwww...!

    Celik lah...wahai pompuan tolol. Kau sibuk duduk atas pentas ceramah, si suami sibuk duduk menghambakan jarum tumpulnyer dihujung perut si Ah Moi kat motel. Ayo!

    Beli sleeping pill banyak2 ..kau kan doktor. Bisa tidur malam kah engkau nanti ???!!!!

    Kau pikirlah sendiri...wanita lindugan roket dan bulan.

    ReplyDelete