f Anwar untuk Kyrgyztan ~ Ikrar Pemuda

Tuesday, June 29, 2010

Anwar untuk Kyrgyztan




Huh??!!Kenapa tak Anwar??Anwar lah paling layak untuk kendalikan kes ini. Lihat resume Anwar:

1. Ahli International Crisis Group

2. Bersohabat dengan Paul Wolfowitz (bekas timbalan setiausaha pertahanan US)

3. Bersohabat dengan Al-Gore (bekas naib presiden US - yg sekarang baru je cerai dgn bini dan dituduh buat serangan seksual kpd seorang tukang urut wanita)

4. Telah diiktiraf suci dan bersih oleh Mursyidul Am PAS - Nik Aziz (dia ni sape nak gitau org tu suci ke tak?)

Kenapa Tun Mahathir??Bukankah Tun M adalah MahaFiraun seperti yang dikatakan oleh segelintir orang2 PAS?Eh kenapa plak tak panggil Nik Aziz?Haji Hadi pon apa kurangnya??

Apa pon..jika..jika la..kalau Tun Mahathir tak dapat nak jadi orang tengah krisis di Kygyztan, kami di Ikrar Pemuda ingin mencadangkan Anwar Ibrahim sebagai orang tengah untuk menyelesaikan krisis di Kyrgyztan..atas "kredibiliti" dan pertalian-pertaliannya dengan nama-nama "besar" dalam urusan politik dunia. Dalam website International Crisis Group ada menyebutkan tentang Anwar

"He is an internationally renowned speaker on the subjects of democracy,
freedom, governance, Islam and democracy and the need for
accountability. He resides in Washington, D.C. and Malaysia with his
wife and six children."


kami rasa cadangan kami tak salah lah kot??

2 comments:

  1. celakalah org yg menghina ulamak.. kau tu suci sgt ke nk hina ulamak..

    ReplyDelete
  2. siapa ulama? nik aziz? nik aziz bukan ulama la..dia ahli politik...itu pon tak tau ke..kalau dia ulama..dia tak cilaka kan orang...

    ReplyDelete