f [KANTOI] HUDUD KONSPIRASI UMNO!! ~ Ikrar Pemuda

Sunday, March 22, 2015

[KANTOI] HUDUD KONSPIRASI UMNO!!

sumber foto


Dah PAS yang pegang negeri..

Dulu-dulu UMNO dikatakan menolak hudud PAS..lalu UMNO dikafirkan kerana dikatakan sebagai menolah hukum Allah...

Sejak Anwar keluar jel dan bentuk Pakatan Rakyat...hukum hudud hanya modal di kampung-kampung sahaja..di bandar-bandar Pakatan Rakyat menjaja cerita negara kebajikan..

Bila ditanya kepada PAS..macamana dengan negara Islam??

Presiden PAS kata..negara Islam tidak dinyatakan di dalam Islam..bermakna hukum hudud memang tiada lah..sebab negara Islam tak mahu diperjuangkan..

2008 dan 2012, Pakatan Rakyat catat kemenangan besar..

Fast forward 2015

Cerita hudud bergema kembali..dan UMNO setuju untuk dilaksanakan di Kelantan..

Tapi, kali ini bila UMNO bersetuju...sorang wanita kata iaitu Wan Azizah kata, ianya muslihat UMNO plak.. http://www.malaysiakini.com/news/292518Tak sokong salah...sokong pon salah..

Tapi bila Wan Azizah sendiri kata PKR memang tak sokong hudud itu tidak apa..
Sebab apa tak mau sokong? Pasal laki dia geng liberal ke? sokong LGBT ke? 
Rakyat jugak jadi mangsa sebab geng-geng Pakatan asyik nak berpolitik 24 jam..termasuk bertelagah sesama sendiri!!

2 comments:

 1. Kita nak pulak dengan PAS menghukum presiden dan ahli melayu PKR sebagai kafir kerana presiden dan timbalan presiden menolak hudud. DAP biaq pi memang kafir harbi.

  ReplyDelete
  Replies

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
   Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

   Delete