f [VIDEO] PENAMPAKAN SYAITAN OLEH LOBAI ~ Ikrar Pemuda

Monday, February 23, 2015

[VIDEO] PENAMPAKAN SYAITAN OLEH LOBAIAittt..

Diorang yang selalu kata UMNO parti kafir..UMNO parti liberal..UMNO yang tolak Islam...


Alih-alih..


Parti dorang wujud Syaitan??

Kah kah kah kah..
Maknanya...

Doa KO UMNO oleh PAS itu hari salah doa lah? Salah target?

kah kah kah ...last-last musuh Islam yang nyata iaitu SYAITAN muncul dalam parti sendiri..

Sila buat solat hajat di Stadium dan mohon doa KO syaitan-syaitan dalam PAS..

4 comments:

 1. Bukan itu yg mereka mahu. Kenapa sekarang tolak bantuan Syaitan?

  Watch "Nik Aziz terima bantuan Syaitan" on YouTube
  Nik Aziz terima bantuan Syaitan: http://youtu.be/WpzlCWRfhtk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI   Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI

   Delete
 2. mintak maaf cakaplah,

  bila NA kata yg bermaksud 'sedia terima bantuan syaitan' saat itu aku hilang hormat dan tidak percaya lagi pada org tua ni, walaupun dia berpegetahuan luas dlm agama. noktah.

  sebabnya soal agama spt ini bukan utk mainan, krn telah disebutkan dgn terang dlm Al-Quran '... syaitan itu adalah musuh kamu yg nyata'.

  ReplyDelete
 3. Salam Bro,aku ahli UMNO.Namun setelah Nik Aziz meninggal dunia,aku hormati dia sebagai ilmuan agama.Janganlah kita ungkit lagi apa yang pernah diucapkan kepada kita walaupun pedih untuk kita.Berlapang dadalah kita.Biar itu semua menjadi iktibar bagi kita.

  ReplyDelete