f BUKTI UMNO ZALIM..TAPI.. ~ Ikrar Pemuda

Thursday, February 12, 2015

BUKTI UMNO ZALIM..TAPI..


Selepas mendengar keputusan mahkamah yang Anwar gagal dalam kes liwat nya..

Nga Kor Ming kata kerajaan UMNO BN rejim yang zalim...kena lawan kerajaan zalim..


Tapi rejim zalim ni bagi PINJAMAN MUDAH pada syarikat dia Upaya padu untuk projek berkaitan balak dia di Kelantan tu macamana??


Amacam??

Boleh baca kat SINI


8 comments:

  1. INILAH DIKATAKAN JAHAT TAK NAMPAK.....PURA PURA LEBIH

    ReplyDelete
  2. Yg bodo g bg duit tu lg bangang

    ReplyDelete
  3. Ini bukan menghasut ke...? Tolong ambil tindakan..

    ReplyDelete
  4. Anda Topup, saya juga Topup, anda HANYA dapat Call/SMS/Data. Tetapi saya dapat LEBIH!

    Saya Dapat :
    ● rebat 3% topup sendiri
    ● Big Points yg boleh tukar jd SmartPhone,tiket kapal terbang, tiket wayang, tiket konsert dll.
    ● dapat diskaun dan layanan VIP utk AirAsia+Free HotSeat+Free In Flight Meal
    ● Dpat Diskaun TuneHotel.
    ● Dapat RM20 utk setiap kawan yg daftar bawah kita.
    ● Dapat komisyen sehingga 13% dari jumlah topup kawan2 kita.
    ● Dapat Personal Accident Insurance dari TuneInsurance RM100k

    Tapi sekarang ToneExcel akan TAMBAH LAGI!!
    ● Medical Card
    ● Pinjaman Pelajaran(jika top 3 students, pinjaman jadi FREE!!)

    Perkara ini dah LULUS cuma xtau bila Official Date tp inshaAllah dalam masa TERDEKAT!

    Jadi semua kena BERTUKAR kepada ToneExceL SEKARANG!
    PM atau Whatsapp 010 7721991 http://tunetalk.ws/263175.php

    ReplyDelete
  5. Halo, aku Mrs. Stella Alex pemberi pinjaman pinjaman pribadi. Perusahaan kami memberikan pinjaman pada tingkat rendah 2%. Apakah Anda perlu pinjaman mendesak untuk melunasi utang Anda atau Anda membutuhkan pinjaman untuk meningkatkan bisnis Anda? Anda telah ditolak oleh bank dan lembaga keuangan lainnya? Layanan ini akan memberikan baik perorangan, perusahaan, bisnis pria dan wanita. Namun, peluang keuangan pada langkah pintu Anda, jadi hubungi kami hari ini via email di: stellaalexloanfirm@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Halo, aku Mrs. Stella Alex pemberi pinjaman pinjaman pribadi. Perusahaan kami memberikan pinjaman pada tingkat rendah 2%. Apakah Anda perlu pinjaman mendesak untuk melunasi utang Anda atau Anda membutuhkan pinjaman untuk meningkatkan bisnis Anda? Anda telah ditolak oleh bank dan lembaga keuangan lainnya? Layanan ini akan memberikan baik perorangan, perusahaan, bisnis pria dan wanita. Namun, peluang keuangan pada langkah pintu Anda, jadi hubungi kami hari ini via email di: stellaalexloanfirm@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Apakah Anda mencari pinjaman bisnis? pinjaman pribadi, pinjaman mahasiswa, pinjaman mahasiswa, pinjaman mahasiswa, pinjaman konsolidasi utang, pinjaman tanpa jaminan, modal ventura, dll jika ya Hubungi kami hari ini di: (ericfinancee@gmail.com Veya ericfinancee@outlook.com) Anda juga dapat menghubungi +1 936-681-9131 atau teks untuk lebih dan mendapatkan pinjaman Anda hari ini.

    ReplyDelete