f SURVEY: ANWAR DAH TAK RELEVAN DI MATA RAKYAT? ~ Ikrar Pemuda

Monday, July 28, 2014

SURVEY: ANWAR DAH TAK RELEVAN DI MATA RAKYAT?


Selamat Hari Raya kami ucapkan kepada semua..

Menurut survey kami di Facebook baru-baru ini...rata-rata rakyat Selangor TIDAK BERSETUJU Tan Sri Khalid hendak digantikan dengan Wan Azizah..

Rakyat Selangor juga nampaknya rata-rata TIDAK SUKA cara Anwar handle isu MB Selangor..

Dan YANG LEBIH MEMERANJATKAN..

Daripada survey kami juga MENDAPATI...RAKYAT SELANGOR (yang rata-rata ramai mengundi pembangkang di Selangor) ... BERSEDIA UNTUK kehilangan Anwar di dalam Pakatan Rakyat kerana terdapat pemimpin-pemimpin lain yang boleh mengemudi Pakatan Rakyat... mereka mula menolak Anwar kerana terlalu mementingkan diri sendiri serta keluarga dan mengamalkan apa yang dia tuduh UMNO selama ini dalam isu kronisme dan nepotisme..

Tak susah untuk menilai tindakan Anwar itu salah...kambing kalau sekolah pon tau yang lantik bini sendiri pegang jawatan itu salah...takkan rakyat Selangor bodoh dari kambing sekolah kan?

Nampaknya Anwar makin TIDAK RELEVAN di mata rakyat...

ALHAMDULILLAH...

3 comments:

  1. PENYAMUN BERGAYA MACAMANA PUN SATU HARI KENA TANGKAP JUGAK MASUK LOKAP.

    ReplyDelete
  2. Sejak PRU-13,Anwar semakin tidak relevan dalam PR.

    ReplyDelete
  3. PAKATAN HARAM JADAH TU MEMANG SUKA SI AL JUBURI TU MERENGKOK DLM BAMBOO IN TU CEPAY. TANYA KRISTOPER LIONG BAR COUNVIL. SEMASA DI MAHKAMAH RAYUAN PUN PEGUAM YG BIJAK SANA TAK SENTUH FAKTA KES SEBALIKNYA MENYERANG DATUK SHSFIEE ABDULLAH PULAK. LAGI CEPAT AR MASUKNYA.

    ReplyDelete