f KRISIS TERENGGANU: PAS TEGUR UMNO AMAL DEMOKRASI, TAPI... ~ Ikrar Pemuda

Wednesday, May 14, 2014

KRISIS TERENGGANU: PAS TEGUR UMNO AMAL DEMOKRASI, TAPI...



Perrgghh..punye lah concern PAS kepada UMNO dalam isu krisis di Terengganu..

Nak tau apa nasihat PAS kepada UMNO?

Baca kat bawah ni...

Haaaaa???

PAS suroh UMNO "melakukan tindakan menepati prinsip DEMOKRASI"??? Kah kah kah..

Yang parti rakan dia dalam PAKATAN sampai pemilihan bawak lari peti undi dan baling kerusi apa citaaa???
 Yang tak tahan tu ... Yang bagi nasihat tu Stopa Spender!!! Kah kah kah...

4 comments:

  1. aku pun nak tergelak sampai terkuchil sebab dengar nasihat drp lelaki perkasa penggoyang spender.. kah kah kah kiok!!

    ReplyDelete
  2. kenapa pas membiarkan pakcik setopi ni berkata -kata ? korang tak geli ke aku tengok mukanya pun rasa geli geleman uwek,,,uwek

    ReplyDelete
  3. PAS terkejuut berok.....kalau dapat kuasa tak tauu na buat apa....last last bagi tanah kat cina macam di perak....nizar lilin gila kuasa hahahahah..

    ReplyDelete
  4. itu nasihat sembelit namanya. nasihat itu sebenarnya ialah jangan pujuk mat said dan 2 org adun lain yg keluar umno balik kepada umno. kerana kemelut ini nanti akhirnya dun akan dibubarkan dan buat pilihanraya dun. pas cadang nak rembat habis kerusi dun termasuk yg baru keluar umno. nampak tak sembelitnya mustafa ali ni. senang je nak faham cakap dia. dia nak dun dibubarkan, tu je. demokrasilah, apalah, sepender lah...macam2 stopa ni kan...

    ReplyDelete