f SAMPAI KE SUDAH STOPA SPENDER LEPAS GITU JE? INI PERJUANGAN SEBENAR ISLAM PAS? ~ Ikrar Pemuda

Thursday, June 6, 2013

SAMPAI KE SUDAH STOPA SPENDER LEPAS GITU JE? INI PERJUANGAN SEBENAR ISLAM PAS?Begitulah adilnya PAS terhadap umat Islam dan perjuangan Islam...bila geng sendiri dah kantoi buat maksiat..diorang buat dekk je..buat diam je..tuduh pulak orang lain buat fitnah..abis dalam video tu yang sedang tebar sepender putih tu muka sape? muka Karpal Singh ke?

Sampai ke sudah, tiada apa-apa tindakan pon PAS ambil terhadap Setiausaha Agung mereka ini..?? Kenapa? Sebab dia ada jawatan besar kah? Sebab dia ahli PAS kah?

Nik Aziz kata solat orang-orang UMNO tak boleh pahala..so rakyat janganlah sokong ataupun undi PAS.tapi bila ahli PAS buat maksiat tak ada apa-apa tindakan...sebab Mustafa Ali ahli PAS..

Bila diceritakan hal ini, mula lah juak-juak Pakatan tuduh blogger-blogger UMNO kuat seks dan sebagainya..aitt?? Siapa yang main dengan pompuan tu?? Mustafa Ali ahli UMNO ke?

Adil celah mana?

Sebarang pembuktian yang membuktikan dalam video itu bukan Mustafa Ali langsung tak ada..Mustafa Ali tak report polis kata itu fitnah..dia tak mahu pon saman sape-sape yang tuduh dia..bahkan Mustafa Ali yang kena saman ada la??

Takkan main lepas gitu aje tabiat Mustafa Ali ni?? 

Oh kami lupa..Mustafa Ali bukan ahli UMNO..kalau ahli UMNO atau BN terlibat skandal..mesti dipaparkan seluas-luasnya..mesti dihukum sekeras-kerasnya..kalau ahli PAS tak payah..

1 comment:

 1. kebencian penganot pas kepada umno yg.dibenih setiap hari melalui hARAKah dan CD ceramah menutup akal mereka mentafsir kejahatan dan maksiat pemimpin mereka sebagai berdosa dan perlu ditolak..

  BTW, ABC mesti diteruskan...Runtuhkan cinabi dan perniagaan mereka !!!

  URGENT !!!

  NAJIB ...KO JANGAN BUAT PEKAK JEE!

  Tambahkan senarai produk 1Malaysia seperti:

  -kedai komputer 1malaysia
  -kedai service dan tayar 1malaysia
  -kedai hardware / sparepart 1malaysia
  -kedai kek 1malaysia

  bagi cinabi mengelupur !!!

  gen2felda

  ReplyDelete