f MAS KANTOI PENGUNDI HANTU? ~ Ikrar Pemuda

Friday, May 3, 2013

MAS KANTOI PENGUNDI HANTU?

Mati-mati mereka percaya gambar begini...

Gambar senarai flight tu..budak sekolah boleh buat.. --> boleh percaya ke?
Dia kata "A MAS staff leaked..." --> boleh percaya ke?

Ini sah sah kerja cybertrooper Pakatan Haram..Juak-juak Pakatan Haram main share je kt FB..

Gambar kat bawah ni tak mau pulak diorang percaya..




12 comments:

  1. bro pesal tetiba ejaan boeing leh jadi boieng

    BOI-ENG flight aaa ??

    ReplyDelete
  2. ada ke boeing 744..!?

    ReplyDelete
  3. Memang sah ini pengundi hantu!!!! SEBAB yang buat ni pun hantuuuuuuuu..........

    ReplyDelete
  4. BOEING = BOIENG = BENGONG!

    ReplyDelete
  5. kesian kat penganut PAS kan...buta mata & hati...biarkan diri penuh dgn dendam,benci & dengki...

    ReplyDelete
  6. Hahaha....kan dah kantoi. Ejaan jenis flight pn x konsisten. Jenis flight tu semua dari database, bkn ditype sendiri, mane bleh database kuarkn ejaan berlainan utk mende yg same. Bengongggg tul

    ReplyDelete
  7. 40,500 / 16 penerbangan sahari = 2531.25/ 400 setiap x terbang = 6.328 hari baru habis.

    ReplyDelete
  8. Senang aje...ambil IC cek aja daftar pengundi...kalau berdaftar ok le...tak berdaftar tak boleh undi..kan semua parti dah ada senarai pengundi...ini jadual penerbangan..buat mende..?!

    ReplyDelete
  9. Ini lah yang puak-puak pakatan percaya dan share bulat-bulat sedangkan video Saiful sumpah laknat mereka takmau terima atau percaya dan ada yg kata pakai green screen lah apa lah...Islam kah begitu?

    ReplyDelete
  10. Bodoh bebal puak pakatan ni, aku dok keja d sarawak..tak dgr apa apa pun..org sini semua bertatoo di badan.. Bahasa pun lain IC meka ada angka 13 d tengah tengah.. meka pun nak mengundi di sini.. Apa lah bebalnya pakatan liwat rakyat ni.. Senarai Pemilih da d pamirkan lama sudah tak kan tak semak senarai da buat bantahan. Org mati kalau ada pun sebab anak beranak si mati tak daftar kematian di pejabat pendaftaran negara..so dartar dalam SPR masih ada nama si mati..lagi satu dalam pusat buang undi ada wakil calon ..so apa meka buat? Kalau ic tak ada dalam senarai mana boleh mengundi.. Pakatan ni dok memburukkan nama SPR sebab meka tahu meka nak lemas da.. ama polsi da Hancur..Itu aja niat meka. TP malangnya kerajaan dok ikiut rentak tari meka.. Itu nama nya penasihat Kerajaan tu bebal kaki bodek, kaki ampu ..yg naik pangkat semuanya sokong pakatan. Yg setia dok takuk tu jugak... media sosial BN hancur.. SKMM pun ada puak meka di dalam..semua agensi termasuk PDRM, ATM ada puak meka..elok lah ..

    ReplyDelete
  11. Tapi aku fikir logik jugak, kalau pun betul dakwaan cai-cai Fool-ka-thon ni, kalaulah ada pengundi hantu, walaupun dibayar untuk mengundi parti tertentu, mereka pun boleh memilih sesiapa saja yang diorang suka... kan undi itu sulit, lagipun dalam bilik mengundi sapalah nak pancing undi? Eg: kalaulah ada orang dibayar beribu2 pun utk undi PKR, belum tentu dia pangkah PKR... Dah kat dalam bilik mengundi tu, apa peduli, nak pangkah BN ke, Bebas ke, Berjasa ke, Bersama ke, STAR ke... Jangan takutlah... BN pasti menang! :D

    ReplyDelete
  12. Mas punya itinerary tak tulis Boeing747 or whatever dia akan tulis B747 @ B737 ke ape ke.

    ReplyDelete