f SIAPA KAMBINGHITAMKAN PRESIDEN PAS? ~ Ikrar Pemuda

Sunday, February 17, 2013

SIAPA KAMBINGHITAMKAN PRESIDEN PAS?


Hahahahah...Adoii..kesian betol aku tengok Parti PAS ni.

Dah la time press conference menjelaskan kalimah Allah pada 8hb Januari lepas, Hj Hadi yang bentang...kononnya atas kesepakatan bersama..

Alih-alih bila ramai yang hentam, dan dah tak boleh jawab..Anwar dengan mudah salahkan Presiden PAS pulak.

Cerdik betol Anwar...so sekarang siapa yang bodoh? Siapa yang ditunggangkan? Siapa yang dikaldaikan?

Bukan Hj Hadi? Takkan Lim Kit Siang kot?

Orang PAS tak sedar-sedar lagi ke? Tengok video kat bawah ni..

3 comments:

  1. Parti PAS tidak ada pemimpin berkaliber yang layak menerajui negara Malaysia sekiranya diberi peluang berbuat demikian oleh rakyat, semua pemimpin parti PAS hanyalah layak memimpin Parti sahaja itupun dengan menggunakan pendekatan memburukan muusuh politik bukan menonjolkan kelebihan parti untuk menarik rakyat menyokong mereka, sebab itu mereka ini senang2 sahaja ditolak kiri kanan oleh rakan2 pakatan lain yang lebih bijak untuk hidup dalam dunia politik cacamerba mereka. Mereka sering di kaldaikan dalam sesuatu perkara yang melibatkan sensitiviti kaum dan agama, walaupun PAS sedar perkara ini tapi jiwa mereka kecil untuk berkata 'TIDAK' kepada rakan2 Pakatan mereka. Penyudahnya mereka dalam PAS pulak yang berpecahbelah akibat dari pengkaldaian PAS itu. Pemimpin begini janganlah diharap untuk menjaga Islam dan Melayu dalam negera majmuk ini.

    ReplyDelete
  2. Pas bukan ke arah kepimpinan ulama...tp ke arah kepimpinan anuwar...eloklah tuu..

    ReplyDelete
  3. mana ada orang bodoh mengaku bodoh..kalau mengaku bodoh..bodoh la diaaa..

    ReplyDelete