f PENGAKUAN SEMULA HJ HADI? ~ Ikrar Pemuda

Monday, January 7, 2013

PENGAKUAN SEMULA HJ HADI?Kalau benar AMANAT HAJI HADI itu benar..

Haji Hadi DIPERSILAKAN UNTUK ucapkan balik Amanat tersebut di tvPAS...

...kalau kat TV kerajaan atau media-media perdana TAK BOLEH sebab dah DIISYTIHARKAN oleh Majlis Agama Islam Kelantan pada 1981 mengatakan tindakan-tindakan MENGKAFIRKAN umat Islam yang dari UMNO dan BN adalah Haram.

Manakala Mufti Johor dan Mufti Perak tidak mahu forum tersebut diadakan manakala Mufti Kelantan tidak mahu forum diadakan secara langsung mahupun terbuka.

Takkan TV arus perdana nak langgar keputusan majlis agama negeri kot? Takkan TV arus perdana nak lawan cakap mufti kot?

Disebabkan Dewan Ulama PAS atau Mursyidul Am PAS tak pernah kata AMANAT HAJI HADI itu haram atau salah..maka boleh gunakan tvPAS untuk rakam atau tayang LIVE..pengakuan semula AMANAT HAJI HADI oleh Hadi awang..

Jadi jika Hadi YAKIN BENAR apa yang diucapkan tersebut TIDAK SALAH dan Majlis Agama Islam Kelantan juga salah..maka UCAPKANLAH balik AMANAT tu ..tak payah nak bincang-bincang sebab kau tu pembelit..kamera rakam Anwar main romen pon kau kata tak valid jadi saksi..tapi untuk jadi bahan bukti kau diamkan pulak..PUIII!!!

1 comment:

  1. Datuk Seri Haji Hadi Awang yang dihormati, sembahi dan diikuti AmanatNya ... JANGAN sesekali menarik Amanat Tok Guru itu .... kami sudah berkalimah syahadah dengan Amanat Tok Guru .... tiada lain, melainkan Tok Guru Haji Abdul Hadi Awang, dan Nik Abdul Aziz Nik Mat adalah pesuruhNya ....

    ReplyDelete