f KUFURKAH HAJI HADI? ~ Ikrar Pemuda

Thursday, January 10, 2013

KUFURKAH HAJI HADI?


Kufurkah Haji Hadi??

Jangan salahkan kami..jangan salahkan UMNO, BN mahupun Karpal Singh..

sebab Timbalan Mursyidul Am PAS sendiri yang kata siapa yang menyokong kalimah Allah diguna oleh bukan Islam AKAN JADI KUFUR!!

Nak bukti??

Amek kaww..Baca tu..

"KALAU KITA SOKONG PERKARA YANG KUFUR, KITA PUN SECARA TAK LANGSUNG AKAN KUFUR SAMA"

Yang peliknya Mursyidul Am sokong, Timbalan Mursyidul Am tak sokong...kalau diukur dari kepandaian dalam agama Islam...mana lagi pandai..Nik Aziz atau Harun Din..takkan Haron Din dapat Dr for nothing? Nik Aziz pula apa kelulusannya?

Bukankah dalam Islam kita diajar untuk merujuk kepada yang pakar..bukan kepada yang berjawatan?Haron Din kata dalam al-Quran ada dinyatakan tentang siapa yang kata Allah itu lebih dari satu..maka kufurlah mereka [minit ke 1:00]

Jadi bila Haji Hadi sokong kalimah Allah diguna orang kafir, kalau ikut kata Haron Din..adakah Hj Hadi sudah jadi kufur?? Wallahualam..

Sebagai umat Islam kita patut kena tanya pada diri sendiri...kenapa puak-puak kafirun beria-ia mahu penggunaan kalimah Allah dalam agama mereka? Sedangkan mereka boleh guna macam-macam perkataan...tapi kenapa Allah juga mereka mahukan?

Tepuk dada..tanya lah iman...

2 comments:

  1. Mana pencacai kufur PAS dan PKR .. tak nak komen dan maki hamun Dato Dr Harun Din ke... atau tak ade telur nak komen...

    ReplyDelete
  2. komen la cepat aku nak baca,,, ,mane yang selalu komen yg konspirasi umno tu,,, komen la

    ReplyDelete