f TOLONG LETAK DI FACEBOOK! ~ Ikrar Pemuda

Sunday, September 2, 2012

TOLONG LETAK DI FACEBOOK!


Kepada semua pembaca..sebelum ini di dalam facebook, blog dan twitter, macam-macam mereka bising pasal PM kita naik bas yang dikatakan mewah bila turun ke program bersama rakyat..tengoklah gambar bawah ni..


Tapi kalau Anwar naik bas mewah macam kat bawah ni macamana?...

Siap ada kerusi urut!


siap ada pantri berkabinet tu...zuhudnya...


siap ada bantal custom made untuk PKR tu..


Mewah betol!!

Gaya macam ginikah nak MERDEKAKAN RAKYAT?


Juak-juak pakatan mati-mati pertahankan bas ini...walaupun Khalid Ibrahim dikatakan menaja bas tersebut...tapi kenapa mewah? Jadi kalau bas mewah untuk pemimpin utama negara tak boleh...untuk penasihat ekonomi negeri yang terpalit skandal seks bersama China Doll dan menipu dalam projek 16 September tu boleh??

sumber gambar : minaq jinggo

2 comments:

  1. Bila Najib naik bas di kata Mewah
    Kalau Anu demi rakyat...
    Kalau Najib naik Merz di kata Mewah
    Kalau Anu kenderaan Rakyat
    Kalau Najib makan di kata Mewah
    Kalau Anu selera rakyat
    Kalau sambut merdeka
    Kata PR kebangkitan Rakyat
    Kalau memerintah Negeri akan merakyatkan ekonomi
    Cuma satu jer yg tak sama dengan Najib
    Menyontot cinadoll dan menjambankan aiskrim.......
    akhirnya Rakyat yang menanggung DOSAnya,sebab apa saja yang di buat oleh PR di paksikan kepada RAKYAT
    SO RAKYAT FIKIR FIKIRKANLAH.....

    ReplyDelete
  2. tu le tahap bangangnya penyokong PKR dan sekutunya..tak tau membezakan taraf PM dengan si penjubur CHINA DOLL..kita lihat diseluruh dunia semua PM dia dapat keistimewaan sbab dia PM.. Obama pun naik AirForce yang canggih kalau p oversea..ni si penjilat CHINA DOLL nak taraf mcm tu gak..sedar la diri tu wahai si celako nuar..munkar dan nakir tengah tunggu je nak bersoal jawab dengan ko nuar, tunggu la.!!!!!!

    ReplyDelete