f PEMIMPIN BELANJA RM35K SEJAM? ~ Ikrar Pemuda

Tuesday, September 25, 2012

PEMIMPIN BELANJA RM35K SEJAM?



Peergghhh...RM35,000 dalam satu jam....kalau juak-juak PAS kata macam ni pon zuhud..tak tau la kami nak kata apa..Bayaran tersebut adalah kadar untuk menyewa jet peribadi...mahal beb...tapi Anwar mampu lakukannya. Dia kata itu adalah tajaan kawannya...tapi siapa?Kalau baik sangat pon, mau ke seseorang nak sewa mahal macam tu sekali...mesti dia nak something kan?Even nak dapat awek pon kena belanja makan tempat best-best..ini pulak nak kan kuasa...Anwar tak habis-habis nak menipu rakyat...Tapi rakyat nampaknya tak kesah..mungkin rakyat akan kesah kalau Anwar menipu ketika dia jadi PM nanti..



Itu belum cerita penipuannya pasal jadual penerbangan ke Labuan. Klik di sini.

0 comments:

Post a Comment