f SLOGAN PAKATAN KE ARAH MURTAD? ~ Ikrar Pemuda

Friday, August 3, 2012

SLOGAN PAKATAN KE ARAH MURTAD?


Walaupun Pakatan Haram ada beberapa negeri yang diperintah di Malaysia, tapi mereka tamak, mereka mahu tambahkan kuasa lagi. Mereka ingin ke Putrajaya.

Tetapi itu adalah apa yang mereka mahukan...rakyat bagaimana? Adakah mereka fikir apa yang rakyat mahukan? Itu sebab mereka takut dengan slogan JANJI DITEPATI. Sebab mereka tak boleh tunai janji kepada rakyat di negeri-negeri yang mereka perintah...jadi mereka buatlah slogan kemerdekaan yang baru iaitu Sebangsa, Senegara, Sejiwa.

Tema tersebut memang jelas berbunyi nasionalis...bukankah dulu Nik Aziz kata nasionalis itu PUNCA MURTAD?Semakin cacamerba Pakatan Haram ni....perjuangan mereka berubah-ubah...tak satu polisi tetap...terutamanya PAS...kejap tak mau hudud, kejap mau hudud...Hudud bagi PAS jadi bahan lacuran sahaja...

4 comments:

 1. Tema ni serupa macam lagu "Malaysia Berjaya" je. Apa bezanya dengan 1Malaysia?

  ReplyDelete
 2. Liwat dan main bini org pun la halal ini pulakkan murtad, apa bezanya semua haram salah...tak tunaikan janji apa cite lagi parah...allah murka, da la pas kani oangkat kamu dulu seba benci paklah dan kj itu yg kamu mau katakan,,,

  ReplyDelete
 3. layarilah laman portal web berita yang disediakan PERCUMA tanpa perlu melanggan Freemalaysiakini2.com , sebarkan kepada rakan-rakan anda.

  ReplyDelete
 4. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://tinyurl.com/UinvestWorld


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete