f INGAT GAMBAR NI SAMPAI BILA-BILA... #merdeka55 ~ Ikrar Pemuda

Friday, August 31, 2012

INGAT GAMBAR NI SAMPAI BILA-BILA... #merdeka55


Ingat gambar ni sampai bila-bila...TERUTAMANYA KETIKA MANA-MANA PRU NANTI..

seburuk-buruk orang Melayu tidak suka sama DAP mahupun pemimpin parti pembangkang dari kaum lain..

tidak pernah orang Melayu menghina pemimpin tersebut dengan sebegini rupa..

Ini merupakan satu penghinaan yang melampau di kala kita menyambut kemerdekaan yang ke-55 tahun.

sedangkan mamat di gambar bawah ini mereka sanjung macam lahanat..




Mereka nampaknya mencabar...mencabar...dan mencabar...sampai bila kita duduk diam...semoga Allah memberi petunjuk kepada kita semua....

3 comments:

  1. kalau aku ada aku bagi penerajang ke muka komunis yg nak berak tgh jalan tuu...

    tapi aku tak bagi time tu arr.... sure aku follow dia sampai rumah....

    lepass tuuu....emmm...

    ReplyDelete
  2. Melayu melayu yang dekat situ buat apa?

    ReplyDelete
  3. Melampau... di mana kehormatan diri sendiri tetapi nak tunjuk lagak dengan menghina org lain... cetek otak cetek ilmu maka mudah lah diputar belit umpama lembu dicucuk hidung...huhu

    ReplyDelete