f AKHIRNYA ANWAR TUNAI JANJI 16 SEPTEMBER? ~ Ikrar Pemuda

Monday, July 30, 2012

AKHIRNYA ANWAR TUNAI JANJI 16 SEPTEMBER?


Pada tahun 2008, kita digemparkan dengan SEBUAH JANJI Anwar iaitu untuk mengimport beramai-ramai Ahli Parlimen BN menyeberang join Pakatan...Setelah dihina seluruh dunia akibat pembohongannya yang juga dilakukannya sendiri ke seluruh dunia..KINI DIA MENUNAIKAN JANJI..

iaitu Anwar akhirnya BAKAL berjaya MENGIMPORT AHLI PARLIMEN BN...iaitu Lajim Ukin  dan Alfred Bumburing ...Wooww!!! BERJAYANYA!!! Puiii!!!

Kalau dari segi janji (bukan dari segi moral)..Anwar memang tak boleh pakai..dulu konon kata cukup..last-last bila dah hampir 4 tahun..Ini sahaja yang Anwar tunaikan...memang tak boleh pakai..

Dan kalau Ahli Parlimen BN menyeberang ke Pakatan...mereka akan kata itu tidak mengapa..itu aspirasi rakyat..itu bersih...itu bagus...mana pergi Nik Aziz yang dulu doa sampai pecah perut tu?Jangan lupa tengok video Anwar janji 16 September 2008...Amacam?? Best tak?

2 comments:

  1. 2 orang je?? Kata ada 30 MP yang akan menyeberang.... mungkin 16 September ni kot. Boleh la buat majlis ulangtahun KENCINGAN TERBESAR Al-JUBURI nanti....

    ReplyDelete
  2. Untuk 16 September perlu 30 orang..

    Jadi kalau dapat 2 orang maka ia adalah untuk 61 September atau Keluarga 69..

    ReplyDelete