f TAK MAU FGVH, JOM MASUK KOHILAL! ~ Ikrar Pemuda

Saturday, June 30, 2012

TAK MAU FGVH, JOM MASUK KOHILAL!


Dalam banyak-banyak ceramah PAS yang anti dengan penyenaraian FGVH, mereka menuduh macam-macam terhadap FGVH..antaranya itu satu penipuanlah...itu cara BN nak ambil duit rakyatlah..jangan beli saham tu sebab nanti tanah tergadailah..PAS ni kalau bab nak bakar rakyat memang pandai..Parti Ajaran Syaitan lah katakan..

Tapi PAS lupa yang PAS telah pon diberi peluang untuk mencipta satu perniagaan yang besar dahulu..iaitu..

KOHILAL..

sekarang apa jadi kepada KOHILAL? RM 45 juta beb..bukannya sikit!


Dan yang paling best ialah jawapan pemimpin PAS, Datuk Amar Nik Hassan Exco Kelantan tentang Kohilal pada 2011..


"“Kadang-kadang nasib kita baik, kita mencarum di tempat yang kebetulan ada rezeki yang baik untuk kita, kita akan mendapat keuntungan yang lebih. Jika tidak, inilah yang terpaksa kita tanggung,” ujarnya lagi." rujuk Malaysiakini


Habis tu untuk FGVH kenapa mereka tak beritahu yang ianya juga ada masa untung ada masa rugi?





1 comment:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete