f ANAK NAK BAGI DURIAN RUNTUH PADA PENEROKA? ~ Ikrar Pemuda

Friday, June 29, 2012

ANAK NAK BAGI DURIAN RUNTUH PADA PENEROKA?


Menganga siapa tengok berita pagi semalam...saham FGVH baru je didagangkan terus harga meningkat..Pengerusi Felda siap menasihati peneroka-peneroka yang ada saham supaya jangan jual terburu-buru...ANAK dapat bagi apa?Ngango yo lah..

Apa pun tahniah buat Felda dan juga PM yang sentiasa ingin mengangkat nilai bangsa ke tempat lebih tinggi..siapa sangka yang FGV adalah penyenaraian saham kedua terbesar dunia selepas facebook..facebook tu diketuai oleh Yahudi..Felda oleh umat Islam...mesti ramai yang cemburu..cuma yang pelik, ada juga umat Islam yang tak mahu umat Islam sendiri maju...

1 comment:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete