f MUSIBAT PAS SAYANG PENJUAL AISKRIM ~ Ikrar Pemuda

Saturday, May 5, 2012

MUSIBAT PAS SAYANG PENJUAL AISKRIM


Siapa jadi pemimpin Pakatan memang best...nak buat apa pon boleh...nak zina, khalwat...apa pon...ada sahaja yang akan defend...bukan calang-calang yang defend ni tau...Dewan Musibat PAS Kelantan tau you ollss!!

Musibat-musibat ni sanggup bakor Utusan demi mempertahankan si Penjual Aiskrim...mana dia tau gambo tu palsu musibat oiii!!

4 comments:

  1. hehehehe....bodohnya. sebelum lu org bakar, lu org mesti kena beli dulu. lepas lu bayar, ikut suka ati lu la. guapun dh biasa tengok harakah kena pijak & lap najis atas lantai. serius wooo....

    ReplyDelete
  2. Ala, bakar Utusan bukan pada edisi ada gambar YB Jamban yang sedang buat aiskrim tu pun. Lain kali beli banyak lagi, kalau setakat empat lima helai tu je tak jadi kudis pun la.....

    ReplyDelete
  3. depa pun suka makan ais krim..he he he!!

    ReplyDelete
  4. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete