f DAP SANGAT TELUS DAN DEMOKRATIK ~ Ikrar Pemuda

Wednesday, May 16, 2012

DAP SANGAT TELUS DAN DEMOKRATIKNama je parti demokratik, tapi celah mana demokrasinya hanya Lim Kit Siang dan anaknya saja yang tahu... Mana taknya....kritik sikit terus kena bagi amaran, last-last letak jawatan parti..begitulah nasib pemimpin Melayu dalam DAP...konon kata perjuangkan demokrasi..demokrasi kepala hotak Lim Kit Sianglah!


Baru Tunku Aziz tak setuju pasal Bersih 3, terus dia kena tekan dan macam-macam lagi tohmah oleh parti rasis tersebut..

Sekarang DAP nampaknya sudah jadi taiko dalam Pakatan, apa yang mereka rasa pegangan mereka, tak boleh ditentang, sama juga dengan perjuangan negara Islam dan hukum hudud yang dulu menjadi pegangan PAS..langsung tak boleh disebut oleh PAS, pasti ditentang habis-habisan oleh DAP..manakala PAS terus menikus macam pondan tua bila disergah oleh DAP..

1 comment:

  1. ALHAMDULILAH TUNKU DAHSEDAR BETAPA JIJIKNYA PARTI PERKAUMAN INI MAHU MANGHANCURKAN NEGARA YAN GTERCINTA. ASKAR KITA BERJUANG DIDALM HUTAN HUTAN UNTUKMENGHAPUSKAN KOMUNIS UUNTUK SELAMATKAN NEGARA INI TETAPI DAP KATA MALAY SI.. MALAY SI..MALAY SI...JANGAN LUPA WAHAI MELAYU BAHAWA DAP AKAN MENGHANCURKAN KETUANAN MELAYU DI NEGARA INI.

    ReplyDelete