f UNDI MELAYU PECAH SIAPA UNTUNG? ~ Ikrar Pemuda

Thursday, March 1, 2012

UNDI MELAYU PECAH SIAPA UNTUNG?


Satu lagi pernyataan yang begitu bangsat dari seorang yang bergelar Dr dari PAS. Nampaknya Dr. Dzulkefly lagi suka tengok orang Melayu dan Islam berpecah dari bersatu. Kononnya boleh buat check and balance...apa kalau dah bersatu tak boleh bikin check and balance ka? Kalau umat Islam berpecah dan kafir semua bersatu kau nak jawab apa ha??? Bodoh punya Dr...

1 comment:

  1. ni hanya pendapat seorang Doktor cap ayam je....teori mana dia pakai??? aku confuse...yg aku tahu
    dlm quraan & hadis ada banyak ayat suruh umat islam bersatu....contoh paling mudah....setiap hari kita berjamaah, itu simbolik kepada betapa penting nya umat islam tu bersatu...

    ReplyDelete