f KENAPA PAS SUKA BENDA KOTOR? #SaveSgor ~ Ikrar Pemuda

Thursday, February 2, 2012

KENAPA PAS SUKA BENDA KOTOR? #SaveSgor


PAS sekarang dah berubah...dulu ikut Islam....ya Islam itu suci..tapi sekarang PAS dah tukar..mereka suka betol dengan benda-benda kotor..

Mereka suka kafir yang sokong perpecahan Umat Islam...mereka sokong kafir yang benar-benar tak suka pihak yang menegakkan Islam di bumi Malaysia ini..kalau tak kenapa PAS tak sokong gerakan anti murtad hassan ali kan?

Lagi satu PAS suka angkat pemimpin kotor...Anwar contohnya...yg dulu dalam kerajaan pon amalkan kroni..lepastu ada video seks pulak dengan China Doll, Hassan Ali yang baru sahaja keluar dari PAS pon kata pemimpin ini sapu anak orang, bini orang..

Dan terbaru PAS suka BABI...ye betul babi..."“Pengerusi PAS bahagian Mersing, Johor (Rosalan Mamat) dan ADUN Cempaka (Iskandar Abdul Samad) menyambut Tahun Baru Cina dengan penjual daging babi sambil mengedarkan limau mandarin."

Begitu lah terdesaknya PAS untuk mendapatkan undi..daging babi pon dia OK..memang tiada masalah untuk bercampur dengan bukan Islam di mana-mana pun...tetapi usaha sebegini adalah cara terdesak PAS..Sedangkan pada masa yang sama, kenyataan Anwar menyokong keselamatan negara Israel dipendam begitu sahaja...

2 comments:

  1. Dia tengah berdakwah dan bertarbiyah tuh, tak baik miker cakap yang bukan-bukan kepada ahli sorga ni. Lagipun dia bagi angpau putih puak pencacai DAPig dan pelahap daging babi tak bising pun.

    Psst lepas nih dia boleh kaw tim order kepala babi untuk diletakkan depan masjid dan surau lepas tu kata ini kerja UMNO, Pekida, Perkasa, Jati...kerja mulia tuh N.ajis beri green light dah buat apa sahaja asalkan tercapai matlamat menguasai Putrajaya...hehehe boleh pi lawat Putrajaya jer la pekena nasi kandaq.

    ReplyDelete
  2. BABI PON BABILAH...ITULAH PAS SKRG.LEPAS PRU 13 NANTI CUBA TGK NAK TAK YB PAS TU PI KEDAI BABI TU LAGI...CONFIRM TAK JEJAK KAKI SITU LAGI.JANGANKAN PEGI KEDAI BABI TU LALU KAT TEPI JALAN TU PON YB PAS NIE AKAN TUTUP IDUNG ATAU TERMUNTAH-MUNTAH.BABI PON BABILAH...ITULAH PAS SKRG.

    ReplyDelete