f PKR JAGA ISLAM GANTI PAS #SaveSgor ~ Ikrar Pemuda

Wednesday, January 18, 2012

PKR JAGA ISLAM GANTI PAS #SaveSgorTaraf PAS sekarang dah jatuh terduduk tahap longkang di Selangor. PAS yang dikatakan sebagai pejuang Islam dengan mudah dibuang oleh PKR dan DAP macam getah sekerap. Manakala PKR pula naik taraf untuk menjaga hal-ehwal Islam di Selangor. Ini terjadi apabila Khalid Ibrahim merombak jawatan Exco Negeri Selangor dan Jawatan Exco yang menjaga hal-ehwal agama Islam sudah tidak lagi dipegang oleh PAS, tetapi oleh Khalid Ibrahim!!!

Apa pengalaman Khalid Ibrahim jadi Exco hal-ehwal agama islam? Dia blajar dari Guthrie ke? ADUN Sijangkang, Dr Yunus Ahmad Hairi yang Sultan telah pilih untuk menggantikan Hassan Ali telah diberi tugasan baru oleh Khalid untuk menjaga hal-ehwal Adat Resam Melayu dan exco Belia dan Sukan.

Senang betol PAS diPERBODOHkan oleh PKR dan DAP

2 comments:

  1. Padan! muka Pas ceramah siang malam kempen sepanjang tahun..cakap pong!pang!pong!pang!!! habuukk

    ReplyDelete
  2. teringin nak tengok pak lebai yang suka guling-guling kat tanah tu. Apa tunggu lagi gulinglah sbb exco pas tak jaga hal ehwal islam lagi. Apa lagi yang terkebil-kebil. Pegi cepat guling-guling dpn MB.Kalau tak guling memang sah ahli pas takde telor.

    ReplyDelete