f Anwar kena tipu? ~ Ikrar Pemuda

Wednesday, September 21, 2011

Anwar kena tipu?


Tu laa..selalu sangat dok tipu sana tipu sana, last-last hang kena tipu Anwar oii..Dia ingat Dr Mcdonald had a farm tu pakar DNA, last-last bukan..siapa la pi rekomen Dr tu kat Anwar hahahah..nayaa...
Blogger Dr Novandri kata Dr Macdonal had a farm ni tak pernah pon attend kes berkaitan liwat...Kira bodoh jugak Anwar ni, yang dia pi ambil Dr dari Australia tu buat apa..mana ada orang pi adu liwat kat mahkamah kat sana. Kat Australia gay dan homoseksual kan diiktiraf..apa la punya turrr. Main belakang bukan dikira jenayah pon kat sana. Ingat pandai sangat..rupanya bengap gak kah kah kah...

2 comments:

  1. Mungkin kawan kawan Ostolia Anuwar nak bergurau. Nak buat practical joke kat sahabat dia nama Nuar ni.

    Nak main main jadi betul betul.

    Dia ingat dalam dunia ni semua orang boleh percaya kecuali dia jer yang boleh kona baring, lipat sana lipat sini macam ular.

    Nasib baik la duit yang keluar tu pun duit haram tak lah terasa sangat.

    Nuar ni manusia muka paling tebal tak tau malu dalam Malaysia. Dia buat pembedahan plastik agaknya taruk kulit babi.

    ReplyDelete
  2. Anwar seorang pengamal tabiat luar tabie..masukan zakar kedlm dubur adalah kegemaran beliau..

    ReplyDelete