f PAS: Pelacur Anwar Semalaysia ~ Ikrar Pemuda

Wednesday, July 20, 2011

PAS: Pelacur Anwar Semalaysia

Pelacur PAS?

PAS memang dah takde modal dah sekarang...maklumlah..nak kejar negara kebajikan..sampai kebajikan pelacur pon dia nak jaga..bukan nak kurangkan..bukan apa..sekarang PAS ni dah tak kira apa..asal dapat undi tak kesah..masalah rakyat tolak ketepi..

Mana taknya, sedangkan Anwar main pelacur China pon diorang sokong..jadi mereka guna sebaik-baiknya pelacur yang ada..cuma pelacur tempatan mereka bagi layanan lebih mesra sebab pelacur tempatan boleh mengundi..

"Peguam PAS Mohamed Hanipa Maidin mendakwa, beliau difahamkamkan perhimpunan BERSIH 2.0 genap seminggu lalu mendapat sokongan pelbagai lapisan masyarakat, sehingga terdapat pelacur yang mengambil cuti untuk menyertainya.

"Pada 9 Julai, sebelum perhimpunan, (saya) ada (bersembang dengan) seorang (aktivis) Cina buat tinjauan. Beliau terlibat dengan sebuah NGO, menemuramah pelacur di Lorong Haji Taib.

"Beliau kata, ada pelacur minta cuti untuk bersama-sama dengan perhimpunan BERSIH. Saya diberitahu begitu. Saya percaya dia (aktivis) bercakap benar kerana beliau bersama dengan NGO.

"Kalau pelacur minta cuti untuk bersama dengan BERSIH, ini (menunjukkan) BN dah teruk. Pelacur pun tak sokong BN," katanya disambut dengan gelak ketawa dan tepukan kira-kira 200 hadirin yang hadir dalam ceramah di Gombak malam tadi."

Ikrar Pemuda: Secara teknikalnya pon PAS memang pelacur...melacurkan agama demi mendapat undi..

0 comments:

Post a Comment