f Anwar cuba cover Johari Abdul @ Joe Bedol? ~ Ikrar Pemuda

Thursday, June 30, 2011

Anwar cuba cover Johari Abdul @ Joe Bedol?

Hai joe..takkan sampai nak terjun sungai kot?

Kesian la dok tengok Joe Bedol dok ke sana ke sini kata dalam video seks tu bukan Anwar. Dah la performance sebagai ahli Parlimen Sg. Petani teruk, konon nak naik rating diri sendiri so dia pi la defend baik punya Anwar ni. Last-last bila keluar video yang dia pon dok seronok tengok Bos dia lanyak China Doll, pastu ngaku plak tu, dah tak pasal-pasal hang yang kantoi menipu.

 The new  clip shows PKR MP Datuk Johari Abdul  with two others  watching the sex video.

NST melaporkan:


"KUALA LUMPUR: A new video clip posted online yesterday morning showed a Parti Keadilan Rakyat member of parliament having a laugh with Datuk Shazryl Eskay Abdullah of the “Datuk T” trio as he watched a sex video involving a man who resembled an opposition leader.
Uploaded on RBF Online blog, it was under the posting “Video: Aksi Johari Abdul menonton Video Seks Anwar Ibrahim”.




In the 118-second clip, Sungai Petani MP Datuk Johari Abdul was seen accompanied by Shazryl and former Malacca chief minister Tan Sri Abdul Rahim Thamby Chik into a room, and seated to watch the video clip.




Present was Datuk Shuib Abdul Lazim, the Sungai Petani Umno division chief, Amid laughter and banter between them, Johari made a reference to “Anwar ”.

Udah-udah la tu Joe Bedol, Bos hang dok sedap lanyak China Doll, yang hang pi susah susah defend dia sampai hang pon kantoi menipu pasai apa? Ingat la Joe oi, hang baik punya bikin video nak cover Bos hang, last-last video jugak yang kantoikan hang. Ini zaman Internet Joe Bedol, semua rakaman boleh ditonton di mana-mana sahaja di dunia sampai kiamat sok. Bermakna, masa depan politik hang, maruah hang semua dah tergadai hanya kerana dok defend Bos hang yang TEGHANG TEGHANG nampak dalam video seks tu. Sekarang siapa bodoh? Hang ka Anwar..memang Anwar tu bodoh, tapi dia ada pandai lebih sedikit dari hang...last-last hang ke mana video hang bikin tu pon tah ke mana...

SEKARANG ANWAR ADA KE NAK COVER HANG?


0 comments:

Post a Comment