f Khalifah Guan Eng pujaan PAS: sekelip mata kau berubah ~ Ikrar Pemuda

Friday, April 1, 2011

Khalifah Guan Eng pujaan PAS: sekelip mata kau berubah

mula-mula jadi ketua menteri..naik flight pon kelas ekonomi.

Kami tertarik dengan tulisan therealsarawak berkenaan dengan hipokritnya Lim Guan Eng. Dulu dok berbangga konon naik flight ekonomi. La ni plak dah naik bisnes class.

sekarang dah pandai naik business class..geli kot bersesak-sesak dengan rakyat.

Dia dan papa dia marah kerajaan BN kalau tidak bagi kontrak melalui open tender, tapi depa dok buat jugak kat Penang boleh plak. Projek Wifi di Penang tu depa bagi kat satu company ja. Apa punya turr..

"“Guan Eng: No open tender for WiFi project

GEORGE TOWN: Only one public-listed company has come forward to provide free broadband access under the Penang Government's free WiFi initiative, said Chief Minister Lim Guan Eng.

He said an open tender system was not offered for the project as the state government wanted a reputable company to take charge.

“The company has to be public-listed, so there is some sort of guarantee,” he said when asked why there was no open tender for the project."

Tapi apa boleh buat, kasih dan sayang PAS sama DAP memang tak pernah terhakis walaupon DAP dok buat benda sama macam dulu dia tuduh BN buat. Kata PAS, itu takpa..sebab geng..

Dah kena dah, DAP hipokrit, PAS munafik.

0 comments:

Post a Comment