f BEKAS MENTERI BN BAGI MAKLUMAT SALAH PADA MEDIA ASING? ~ Ikrar Pemuda

Friday, March 21, 2014

BEKAS MENTERI BN BAGI MAKLUMAT SALAH PADA MEDIA ASING?

Itu la..keje asyik menipu saje..


Last-last bila kena tanya sket ngn mat saleh...mulut pon berbuih-buih cakap tahapehape sampai maklumat pon salah..

Semua orang tahu yang kapten kapal terbang MH370 Zahari Shah adalah ahli PKR. Yang konfem benda ni adalah R. Sivarasa dan Saifuddin Nasution...

Tapi apa pasal Anwar kata Zahari adalah "member of ruling party?" ... PKR ruling party di Malaysia ke?



sumber video: blog mazidul akmal


Sudah lah bang non...maklumat pon salah... ada hati nak ganti Najib handle MH370...puiii!

7 comments:

  1. moral dr isu MH370 - Anwar terlalu ketagih nak dapat publisti di semua media arus perdana.... harap pengarang2 media harian jgn jadikan berita anwar sebagai pelaris jual akbar. ... walaupun negetif, anwar akan dapat publisti meluas....

    ReplyDelete
  2. Setan munafik keluarga celaka ni patut mati je.

    ReplyDelete
  3. BOOOOOOOOOOOOOOOO.....tu dia muka kecut pengamal LGBT. Memang sah dia ni giler publisiti...cakap merepek-repek sikit hari sasaulah dia ni atas perbuatan dia sendiri. Kalu betul kau hebat mengapa takut nak buat sumpah laknat..???

    ReplyDelete
  4. Satu dunia nak diperbodohkannya ... Sudahlah Anwar, dah jadi sewel dah.

    ReplyDelete
  5. Kita nampak lama dah yg dia ni dah sewel. Buat ar sembahyang hajat baca yassin bebanyak. Kalai tak nampak lagi alamat nak buta ar mata hati.

    ReplyDelete
  6. Dia nk bagitau barat kunon kunon dia dh jadi perdsna menteri. Untung2 dapst lagi seponser.

    ReplyDelete
  7. Al FAID BARAKAH SERVICES PUCHONG PRIMA
    ( KIOSK MYEG )
    PERBAHARUI ROADTAX & INSURANS KENDERAAN ANDA- Tanpa Geran Original


    *Kami menawarkan khidmat MyEG secara online dan serta merta boleh dicetak terus kepada anda disamping untuk memperbaharui Insurans .
    *Kami juga menawarkan Perkhidmatan Penghantaran RoadTax dan Insurans Kenderaan Ke Lokasi anda.

    Like us On Facebook- https://www.facebook.com/roadtaxmyeg4u

    QUOTATION PERCUMA DENGAN HARGA INSURANS KENDERAAN MELAMPAU LAMPAU MURAH
    http://roadtaxmyeg4u.blogspot.com/p/contact-us.html

    ReplyDelete