f November 2013 ~ Ikrar Pemuda

Saturday, November 30, 2013

NAJIB LANTIK PEREMPUAN YANG PERNAH KATA KERAJAAN ZALIM SEBAGAI AHLI MAJLIS

awek ni tiada kaitan dengan tajuk...


Dulu minah sorang ni macam-macam melalak kat Twitter kritik kerajaan macam-macam...[ Anwar porn tak kritik pulak...stopa spender tak kritik pulak..]


Pernah jugak sound blogger pro-UMNO

Dan dia juga seolah-olah pernah samakan diri Mesir yang bersetuju dengan tweet Nizar lambai bahawa Mesir telah dizalimi selama 60 dan ianya sama dengan keadaan di Malaysia selama 50 tahun..



Dan dia juga impikan kedudukan di peringkat parlimen seperti Shahrizat Jalil..


Dan kini dia dah ada tempat..dilantik oleh PM dalam MKPN..

So sekarang anda dah diberi peluang untuk menyumbang...tak payah nak melalak je dalam twitter..dan Tak payah nak nervous-nervous lah..sekarang dah ada peluang..tolong buat keje elok-elok..nak komen atau kritik memang senang..sila buktikan yang anda adalah bagus!


Friday, November 29, 2013

BILA ULAMA PAS MASUK BAKUL



Ulama mengakui diri sendiri ulama?? Adoiinye punn... Boleh kah begitu??

Dalam PAS dibolehkan..baca kat bawah ni..


Salahuddin aktivis?
Husam profesional? Profesional apa?

Dan Tuan Ibrahim cakap dia dilihat sebagai ulama...kah kah kah kah ... dia sendiri kata dia ulama??

Mahfuz apa la agaknya?? Heheheh...

Thursday, November 28, 2013

KHALID KENA BAYAR HASSAN ALI RM320K, TABUNG BERGERAK BAKAL DILANCAR?



Orang tua-tua kata, cakap siang pandang-pandang, cakap malam dengo dengo..tapi kalau mulut tu dah memang celupar..tak boleh nak kata apa lah walaupun dia pemimpin parti yang dikatakan perjuangkan Islam..


Takpe Khalid..jangan risau..tabung-tabung pasti akan disebar ke seluruh negara untuk bantu anda..apa ada hal..



HAJI HADI FOR PM?? UNCLE KIT KASI KA?


Kemaghuk nak Hadi jadi PM walaupun sehari..alahai..Husam Husam...



Eh eh...jap..jap Anwar mana nak campak??Adoii bole lupa plak!!


ANWAR PANDAI TILIK NASIB SABAH??



Rupa-rupanya Anwar memang pandai menilik..dia siap cipta lagu lagi tentang tilikannya..tak caya layan lagu ni dulu..






Last-last..ini jadinya..



Pandai tak Anwar???

Memang nampaknya Sabah dah hilang...kepercayaan kepada Anwar..

Wednesday, November 27, 2013

DI ANTARA BR1M NAIK 100% DAN GAJI SPEAKER NAIK 268%..MANA BERKEBAJIKAN UNTUK RAKYAT?



Dulu bila ada permintaan untuk naikkan elaun ahli parlimen, punyalah bising ahli parlimen pakatan haram...sampai tak jadi kenaikan tersebut..konon Pakatan Rakyat nak tunjuk yang mereka concern sangat dengan rakyat..



Tapi bila Khalid umumkan kenaikan gaji ADUN, Exco, Timbalan Speaker dan Speaker sampai diantara 80% sehingga 300%...itu apa??


Kalau alasan rizab Selangor naik mencanak ... hasilnya adakah untuk wakil rakyat atau untuk rakyat??

Lagi satu Khalid kata, kenaikan ini ikut gaji ADUN di Sarawak..

Oi Khalid..Sarawak tu besar mana nak jaga oii..nak masuk ke kampung2 pedalaman tu kena redah berpuluh-puluh kilometer naik 4X4...pakai diesel lak tu..penat woo..kat Selangor ni apa yang susah sangat..lepas tu yang naikkan gaji Speaker dan Timbalannya sampai 300% tu apasal lak ek?

Rupa-rupanya "berkebajikan" yang disebut-sebut di Selangor bukanlah untuk rakyat..tapi untuk orang-orang Pakatan Rakyat sahaja..puii!!

Tuesday, November 26, 2013

HEAD BANGING "HALAL" ALA PAS


Kalau PAS buat konser metal..boleh..head banging boleh..sebab..PAS yang buat..siap ada gambar dua tuan guru kat background..

TAPI..

KALAU UMNO BUAT...ITU MELALAIKAN...MAKSIAT..TAUU!!




Tapi dulu beriya-iya bantah Metallica..apa kes??


[VIDEO] UMNO JUGAK TAK BETOL


Dia yang tunduk pada Anwar dan DAP nak bagi kafir pakai kalimah Allah..
Dia yang defend video aksi Anwar vs China Doll..
Dia yang buat tak tau je dengan video Stopa Spender..
Dia yang bagi amanat kata UMNO kafir
Dia yang pernah rasmikan dokumen negara Islam..last-last kata negara Islam tiada dalam al-Quran [sebab tunduk pada DAP jugak]..

Dan kemudian...ini dia kata pada UMNO..



UMNO jugak yang salah...

Monday, November 25, 2013

[VIDEO] TIMBALAN PRESIDEN PAS PERNAH JUMPA AWEK BIKINI


Maka PAS bersepakat mengekalkan Mat Sabu sebagai Timbalan Presiden PAS...dia bukan ulama..dia hanya bekas pelajar ITM..nak kata profesional pon tadek lah..

Tapi dia memang pemuja Syiah..punyalah nak angkat pemimpin Syiah Hassan Nasrallah, sampaikan dia pernah interview awek berbikini..tak caya tengok video ni.. [minit ke 1:07]..


Agak-agak kenapa Timbalan Presiden PAS sampai nak kena tanya awek berbikini pasal Hassan Nasrallah yang Syiah ek?? Apa dia buat di pantai yang ramai awek berbikini di negara Lubnan?

Mat Sabu jumpa awek yang macam ini kah? (Gambar ini dirakam di Pantai di Lubnan)



SISTEM PERTAHANAN JIRAN: KITA MENGANCAM ATAU TERANCAM?


Menurut laporan beberapa blogger (SINI dan SINI), negara jiran Singapura bakal atau sudah ada sebuah sistem pertahanan dipanggil Iron Dome. Israel menggunakan Iron Dome untuk menangkis serangan roket dari Palestin. Singapura nak buat apa?

BACA ULASAN MENGENAINYA DI SINI.

Sunday, November 24, 2013

STOPA MASIH KEKAL SETIAUSAHA AGUNG..VIDEO AISHAH BABY DAH BOLEH DIKIRA LUPUS

macam kenal je..macam comel je..

Datuk Mustafa Ali berucap seperti biasa dalam Muktamar PAS..walaupun video aksinya bersama sorang wanita dah keluar sebelum PRU lalu..PAS masih berdiam diri..dia masih berjawatan sama..tiada siasatan dilakukan oleh PAS....UMNO jugak dipersalahkan...

eloklah tu..terima kasih kepada pengundi-pengundi PAS..apa-apa UMNO BN yang zalim..kan kan kan??




ONG KIM SWEE DILANTIK GANTI RAJAGOPAL

Datuk Ong Kim Swee dilantik untuk jadi jurulatih sementara menggantikan Datuk K. Rajagopal. BACA DISINI.

BEKAS JURULATIH JEPUN BAKAL LATIH HARIMAU MALAYA?



Panas..panas..hari ini kedudukan sama ada kontrak Datuk K. Rajagopal disambung atau tidak bakal diketahui..yang paling panas..ada nama-nama besar seperti bekas pelatih Jepun yang pernah menjuarai Piala Asia juga disebut-sebut..Siapa? KLIK DI SINI

**UPDATE**

Ong Kim Swee telah dilantik sebagai pemangku jurulatih kebangsaan menggantikan Datuk K. Rajagopa. BACA DI SINI

POSTER COMEL MAT SABU YANG TEWASKAN AMAR



Kesian Datuk Mohd Amar diperlekehkan...sebab dikatakan lebih junior dari Mat Sabu...dan Mat Sabu lebih glemer dari Datuk Amar di Kelantan (ye ke?)..Err..ni tak dikira sebagai perlekehkan ulama ke?

Apa pun Tahniah Mat Sabu kerana kekal sebagai Timbalan Presiden PAS...Tahniah PAS...senangla nak diulam nanti heheheh...



Saturday, November 23, 2013

UNDI SENDIRI PON TAK BOLEH URUS LAGI MAU SOUND SPR..PUII!!



Alahaii..PAS..PAS..diorang ni selalu kutuk SPR ni tak telus lah, pro-BN lah ape lah..suruh Pengerusi SPR letak jawatanlah..ingat senang ke nak uruskan berjuta-juta undi dalam masa satu hari??

Nah..sekarang PAS nak uruskan seribu lebih perwakilan je pun dah menggelupur..siap boleh silap cetak kertas undi!! Apa kes??


Macamana kertas undi boleh silap? Apa yang silap? Tak gitau pon? Takkan tak kenal kot calon-calon bertanding? Atau silap letak nama Mat Sabu jadi Normah kot? Hahahah...Nasib baik Mustapa Ali tak bertanding..kalau ada mesti ada yang pedajal letak nama dia Stopa Spender...

Friday, November 22, 2013

HUDUD: BERAPA KALI MAU ADA JAWATANKUASA DAA...

1993
Enakmen Hudud Kelantan diluluskan


2011



2012

2013

Macam projek PAS yang lain-lain jeee..rasmi bagai nak rak..last-last Kerajaan Pusat kene setelkan..appa raa..


INI BUKAN NEPOTISME, HANYA UMNO AMAL NEPOTISME



Tuan-tuan dan puan-puan..

Jangan panggil benda yang kamu tengok di bawah ini sebagai nepotisme..kerana ia bukan UMNO..kalau UMNO tu ye..nepotisme..ingat tuan-tuan..UMNO nepotisme..UMNO nepotisme..

Kalau PAS bukan...


Thursday, November 21, 2013

NI MEMANG LAWAK...



Anwar muka tak malu sebab tak ngaku tuduh BN import pengundi Bangladesh...


Tapi dek kemaruk tuduh BN import pengundi Bangladesh lah sampai geng diorang sendiri pon dituduh pengundi Bangladesh...



Adooiii..malu beb...

BEKAS MENTERI BIKIN CERITA ALA VILLA NABILA

Kami ingat budak je reti game 1 Malaysia pasal insiden budak hilang di Villa Nabila..rupanya ada gak seorang yang bergelar BEKAS MENTERI bikin cerita macam Villa Nabila..

Bacalah rentetan-rentetan berita di bawah ini...





Kemudian..ini yang Anwar kata..


Macam cerita Villa Nabila tak??

Bila dah kantoi membohong..Anwar menyalahkan blogger pro-UMNO...kami menyeru seluruh warga blogger pro-UMNO untuk membogel satu persatu si mangkak ni agar dia terus ditolak rakyat bukan sahaja di Malaysia..malah seluruh dunia pun..


Wednesday, November 20, 2013

BILA ZUHUD JADI RIAK: AJARAN SIAPA??


Kah kah kah..konon nak tunjuk zuhud pada rakyat..tapi siap letak kat FB..zuhud kepala bana..

[GEMPAR!!] PENGAKUAN PALING JIJIK PARTI POLITIK??



Parti PAS ni kalau dengan UMNO kemain punye garang..ye lah...mana taknye..diorang lah yang pandai agama, diorang lah pandai tadbir, diorang lah paling zuhud..manakala bagi mereka ni, UMNO memang teruk, tak pandai agama, korup dan macam-macam lagi..

Tapi dengan DAP..Masya Allah...sampai sanggup jadi tukang basuh taik..

Baca kat bawah ni..




Ni bukan Utusan atau Berita Harian yang tulis ye..Sinar Harian...kan PAS tak percaya pada Utusan dan Berita Harian kan??

Adoii..malu beb..hina gila...ini kah Tahaluf Siyasi PAS sampai sanggup cuci taik DAP??

Kami rasa statement ini adalah statement paling jijik dalam pertandingan statement jijik sedunia..

p/s: PAS basuh pakai tisu atau pakai air ek?

Tuesday, November 19, 2013

HJ HADI BIDAS TUN M TENTANG HUDUD: GENG SEBELAH APA CITER?


Haji Hadi berdegar-degar membidas pendapat Tun M kata Hudud patut dilaksana kepada semua tak kira muslim atau non-muslim..Hj Hadi kata Hudud hanya untuk umat Islam..tengok video kat bawah ni..



Errr..Geng sebelah Tuan Guru tu apa cerr?? Kisah tebar "roti canai" tu takde ape plak ye?


Monday, November 18, 2013

ALHAMDULILLAH: TUN M OK - MIRZAN



Kita semua digemparkan dengan berita Tun Dr. Mahathir dimasukkan ke IJN kerana mengadu sakit dada pagi tadi. Namun kini dilaporkan stabil. Untuk maklumat lanjut BACA DISINI .